Nieuws

Persbericht: BT opent vier nieuwe ‘customer innovation showcases’ in Europa

DC14-608 (4 december 2014)

Nieuwe state-of-the-art demo-faciliteiten in Amsterdam, Brussel, Madrid en Milaan

New customer innovation showcases across EuropeBT kondigt vandaag de opening aan van vier ‘customer innovation showcases’, verspreid over Amsterdam, Brussel, Madrid en Milaan. Deze showcases vormen samen de Europese kern van een wereldwijd netwerk van demo-faciliteiten waar bedrijven de laatste ontwikkelingen op het gebied van netwerkgebaseerde IT-diensten kunnen uittesten. De nieuwe showcases zijn ontworpen om CIO’s en hun teams te helpen creatiever met technologie om te gaan.

BT’s Customer Innovation Showcases zijn interactief en tonen de nieuwste oplossingen die in BT’s R&D centra zijn ontwikkeld. De oplossingen helpen de efficiëntie van grote organisaties te verbeteren, applicaties te leveren die cruciaal zijn voor hun succes en de beveiliging van hun systemen te waarborgen. De showcase stelt bezoekers in staat BT’s oplossingen met behulp van gepersonaliseerde live demonstraties daadwerkelijk te zien en ervaren.

BT’s Europese Customer Innovation Showcases bieden live demonstraties van BT Connect (netwerkdiensten), BT One (unified communications- en collaboration-diensten), BT Contact (CRM-diensten), BT Assure (beveiligingsdiensten) en BT Compute (datacenter- en clouddiensten). De showcases bieden ook een aantal demo’s die focussen op hoe BYOD (Bring Your Own Device) effectief ingezet kan worden, of hoe échte samenwerking binnen de supply chain kan zorgen voor betere besluitvorming en een snellere reactie op veranderende omgevingen.

De nieuwe faciliteiten bieden ook toegang tot BT’s wereldwijde groep van experts via high definition videoverbindingen naar BT’s R&D laboratoria in Adastral Park (UK) en het netwerk van showcases in Peking, Hongkong, Jakarta, Johannesburg, Kuala Lumpur, Londen, New York, New Delhi, Dubai, Shanghai, Singapore, Sydney en Tokio.

Corrado Sciolla, president Europa en Global Telecom Markets, BT Global Services Met deze vier nieuwe demo-faciliteiten breiden we ons netwerk van customer innovation showcases uit en versterken we BT’s positie als dé aanbieder van netwerkgebaseerde IT-diensten voor grote, internationale bedrijven. De showcases geven CIO’s de mogelijkheid om de nieuwste technologische innovaties - ontwikkeld in BT’s laboratoria over de hele wereld - te ontdekken. CIO’s kunnen zo inzichten opdoen waarmee ze hun teams en stakeholders kunnen inspireren, wat uiteindelijk leidt tot uitstekende bedrijfsresultaten. We zijn erg trots deze showcases in Amsterdam, Brussel, Madrid en Milaan tegelijkertijd te openen, en om CIO’s te helpen met - zoals wij dat noemen - ‘de kunst van het verbinden’.”
- Corrado Sciolla, president Europa en Global Telecom Markets, BT Global Services

Over BT

BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT is actief met vijf divisies: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014, rapporteerde BT Group een omzet van 18.287 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.312 miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: www.btplc.com.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com

Image galleries