Nieuws

BT wint CIO 100 award met analyse- en visualisatietool BT Assure Analytics

(28 augustus 2014)

Monitoring-dienst van BT helpt bij identificatie van-, en bescherming tegen bedreigingen

CIO 100 HONOREE 2014

BT is uitgeroepen tot een van de winnaars van de CIO 100 awards 2014. Dit award programma van CIO Magazine, dat dit jaar voor de 27e keer werd gehouden, erkent organisaties over de hele wereld die het hoogste niveau van operationele en strategische IT laten zien.

BT werd geprezen vanwege zijn baanbrekende analyse- en visualisatietool, BT Assure Analytics, die bedrijven continu van informatie voorziet rondom de beveiliging van hun infrastructuur en netwerk. De dienst geeft gebruikers inzicht in grote hoeveelheden data die worden verzameld en geanalyseerd. Door potentiële issues onmiddellijk waar te nemen, kunnen organisaties en beveiligingsanalisten risico’s eenvoudiger identificeren en hierop reageren. Daarnaast is het systeem in staat om van eerdere gebeurtenissen te leren, waardoor het helpt om criminele activiteiten en bedreigingen te voorspellen.

 

“Deze erkenning is een enorme eer voor ons”, zei Bas Burger, President van BT Americas. “We zijn enorm trots op het feit dat we met BT Assure Analytics tot dusver al meer dan 150 internationale bedrijven hebben geholpen om zichzelf beter te beschermen tegen cyberaanvallen.”

 

De awards zijn uitgereikt tijdens de CIO 100 Symposium & Awards Ceremony in Californië, USA.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com