Nieuws

Persbericht: Syngenta werkt samen met BT voor wereldwijde groei

DC14-204 (13 mei 2014)

BT kondigt vandaag een zevenjarige verlenging aan van het wereldwijde IT-dienstverleningscontract met Syngenta, één van 's werelds toonaangevende bedrijven in de landbouwindustrie.

BT beheert al sinds 2000 alle communicatieaspecten van Syngenta, waaronder een geïntegreerde IP-infrastructuur om kostenbesparing en uitgebreide samenwerkingsdiensten mogelijk te maken. Met deze verlenging worden een aantal nieuwe diensten toegevoegd, waaronder wide area network (WAN)-diensten, uitbreiding van het draadloze local area network (LAN), ondersteuning van unified communications en het monitoren van applicatieprestaties.

BT helpt de medewerkers, partners en klanten van Syngenta beter te communiceren en samenwerken via een beveiligde toegang voor externe partijen, toegang op afstand voor werknemers, internationale IP-spraakdiensten, audio- en videoconferencing en beheerde mobiliteitsdiensten. BT blijft tevens geconvergeerde communicatiediensten leveren aan Syngenta’s 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen.

Martin Walker, Hoofd Syngenta Business Services: “Er zijn weinig bedrijven die zulke wereldwijde en duurzame oplossingen kunnen leveren om onze ambitieuze doelstellingen te helpen bereiken. Om deze reden zijn we blij met de verlenging van ons contract met BT. Het voortdurende gebruik van nieuwe technologieën verhoogt onze productiviteit doordat we onze medewerkers steeds beter met elkaar verbinden.”

Luis Alvarez, CEO van BT Global Services: “Syngenta’s ambitieuze groeiplannen in belangrijke regio’s, zoals Latijns-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Afrika, komen overeen met de investeringen van BT. We werken hard om onze klanten te helpen hun netwerkgebaseerde IT-diensten op meerdere platformen en in diverse regio’s te gebruiken. We zijn dan ook trots dat een wereldwijde leider zoals Syngenta ons een breed scala aan diensten toevertrouwt. Samen maken we op een creatieve manier gebruik van technologie om goede bedrijfsresultaten te behalen.”

Sinds 2000 helpt BT Syngenta om zijn infrastructuur te transformeren in één van de meest moderne bedrijfsnetwerken ter wereld.

Over BT

BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan onze klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT is actief met vier divisies: BT Global Services, BT Retail, BT Wholesale en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014, rapporteerde BT Group een omzet van 18.287 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.312 miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: http://www.btplc.com.

Over Syngenta

Syngenta is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven met meer dan 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen met een gemeenschappelijk doel: Bringing plant potential to life. Door eersteklas onderzoek, mondiaal bereik en toewijding aan onze klanten helpen we opbrengsten te verhogen, het milieu te beschermen en de gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. Meer informatie vindt u op onze website: www.Syngenta.nl.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
E-mail: dennis.doodeman@bt.com