Nieuws

BT vernieuwt knooppunt voor internettoegang in Luxemburg

(24 maart 2015)

Verbeterde mogelijkheden adresseren veeleisende e-commerce-, financiële dienstverlenings- en entertainmentsector

BT maakt vandaag bekend dat het een nieuw knooppunt voor internettoegang heeft geopend in Luxemburg. Met verbeterde mogelijkheden wordt gemikt op de specifieke behoeften van de e-commerce-, financiële dienstverlenings- en entertainmentsector. BT voegt hiermee ook nieuwe capaciteit toe voor de in Luxemburg gevestigde ISP's (internet-serviceproviders).

Luxemburg wordt een steeds belangrijkere Europese technologie- en contenthub. Het is een thuisbasis voor datacenters met hoge capaciteit en is via low latency glasvezelroutes verbonden met andere Europese hubs in Amsterdam, Brussel, Londen, Frankfurt en Parijs.

CEO Joris van Oers van BT Benelux legt uit: "Luxemburg heeft een strategische positie in het centrum van Europa, met hoogontwikkelde infrastructuur en een gunstig bedrijfsklimaat. En dat is niet onopgemerkt gebleven voor een snel groeiend aantal online bedrijven die snelle en betrouwbare internettoegang nodig hebben.”

“Dit nieuwe knooppunt maakt deel uit van onze continue investeringen in onze netwerkdiensten. Hiermee helpen we onze klanten om overal ter wereld goede zakelijke resultaten te behalen,” besluit Van Oers.

Voor meer informatie

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com