Nieuws

Persbericht: BT voegt collaboration meeting rooms toe aan One Cloud Cisco dienst

DC14-584 (19 november 2014)

BT lanceert Cisco’s Collaboration Meeting Room (CMR) Cloud in aanvulling op zijn uitgebreide portfolio van unified communications- en collaboration-diensten.

BT kondigt vandaag de lancering aan van Cisco’s Collaboration Meeting Room (CMR) Cloud in aanvulling op BT’s uitgebreide portfolio van unified communications- en collaboration-diensten.

Cisco CMR bouwt voort op het eerder geïntroduceerde One Cloud Cisco (HCS) en zorgt voor een volledige integratie met BT’s MeetMe videoconferentie-diensten en een aanzienlijk verbeterde gebruikerservaring. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om via telepresence of andere standaard video-endpoints een WebEx-vergadering bij te wonen en het vereenvoudigt hiermee het samenwerken via videoconferenties.

BT’s wereldwijde, kwalitatieve audiodiensten zijn een geïntegreerd onderdeel van deze oplossing en zorgen ervoor dat WebEx-gebruikers toegang hebben tot BT’s MeetMe met Dolby Voice.

Andrew Small, vice president global portfolio, BT Global Services: “De manier waarop mensen samenwerken verandert sneller dan ooit. Gebruikers verwachten steeds vaker dat technologie met één druk op de knop elk apparaat met elk systeem kan verbinden. Bij BT ontwikkelen we ons dienstenportfolio continu, om snel te kunnen inspelen op de wensen van de klant. We zorgen ervoor dat mensen op kantoor en onderweg goed kunnen samenwerken, verhogen hiermee de productiviteit en helpen ondernemingen zo uitstekende bedrijfsresultaten te behalen.”

Rowan Trollope, senior vice president Collaboration Technology Group bij Cisco: “De missie van Cisco is om eenvoudige en betaalbare collaboration-ervaringen te bieden voor iedere ruimte, elk bureau en elke binnenzak. De samenwerking met BT verschaft meer mensen toegang tot geavanceerde collaboration-technologieën, waarmee ze meer werk kunnen verzetten in minder tijd.”

De nieuwe dienst zal – samen met BT MeetMe – tegen eind eerste kwartaal 2015 wereldwijd beschikbaar zijn.

Over BT

BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT is actief met vijf divisies: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014, rapporteerde BT Group een omzet van 18.287 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.312 miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: http://www.btplc.com/.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com