Nieuws

BT wint Cisco ‘Service Provider Partner of the Year’ award

(8 april 2015)

Innovatieve hybride cloud strategie onderscheidt zich duidelijk in de markt

BT wint Cisco ‘Service Provider Partner of the Year’ awardBT heeft tijdens het jaarlijkse partnerdiner de ‘Service Provider Partner of the Year’ award van Cisco Nederland gewonnen. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Fred Gerritse, directeur partner organisatie & commercial segment bij Cisco Nederland, licht toe: “BT heeft zich het afgelopen jaar weten te onderscheiden als service provider in de Nederlandse markt, dankzij een sterke focus op clouddiensten. Met hun innovatieve hybride cloud strategie, gebaseerd op Cisco UCS, onderscheidt BT zich in de markt en biedt het bedrijf klanten de mogelijkheid om gestandaardiseerde clouddiensten wereldwijd af te nemen.”

Jilles Limburg, general manager BT Advise Benelux, nam de award in ontvangst: “We zien dat bedrijven hun clouddiensten meer en meer afnemen van een mix van providers, en de behoefte hebben om de diverse componenten kosteneffectief, veilig en naadloos met elkaar te verbinden. Wij dekken daarbij alle opties af: publiek, privaat en hybride. Deze award stimuleert ons om onze marktpositie komend jaar verder uit te bouwen.”

Gerritse besluit: “Met de opening van het nieuwe datacenter van BT in Rotterdam in 2014, hun derde datacenter in Nederland, heeft BT wederom duidelijk gemaakt dat zij voorop willen lopen in het leveren van clouddiensten voor de Nederlandse markt.”

BT’s Benelux organisatie is sinds 2004 Cisco Gold Partner. In 2008 behaalde BT de Global Certification; BT voldeed daarmee aan de opleidingseisen en programmavoorwaarden om Cisco’s uiterst geavanceerde oplossingen wereldwijd te verkopen, implementeren en ondersteunen.

In Nederland richt BT zich met een uitgebreid netwerk- en IT-dienstenportfolio specifiek op multinationals, overheidsinstellingen en grote veeleisende lokale ondernemingen. BT Advise levert daarbij advies, integratie, detachering en managed services via wereldwijde kenniscentra die georganiseerd zijn rondom de kerncompetenties van BT Global Services, waaronder beveiliging, unified communications en cloud.

Voor meer informatie

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com