Nieuws

BT implementeert digitale winkeloplossing voor Thomas Pink

DC17-019 (16 januari 2017)

BT zet het Acuitas Digital Alliance IoT winkelplatform in voor Thomas Pink in New York en brengt de voordelen van de online wereld naar fysieke winkels

Samenvatting

BT deploys digital store pilot solution for Thomas Pink BT kondigt aan voor kledingketen Thomas Pink een pilot in hun flagship store in New York op te zullen zetten, die gebruik gaat maken van de Internet of Things (IoT) digitale winkeloplossing van de Acuitas Digital Alliance – een alliantie van technologiebedrijven - opgericht in januari vorig jaar - specifiek gericht op de retail sector.

De technologie stelt de retailer in staat real-time de beweging van producten en winkelend publiek te volgen, maakt gebruik van big data analytics om winkelgedrag te voorspellen en biedt een basis voor een interactieve winkelervaring. Hiermee kan de retailer klantenservice personaliseren, de lay-out van de winkel optimaliseren, de workflow verbeteren en zijn kosten verlagen.

De adoptie van deze technologie past in de bredere digitale strategie van Thomas Pink om de voordelen van online winkelen naar hun fysieke winkels over te brengen. BT biedt de ‘Acuitas Digital IoT digital store solution’ wereldwijd aan. Hierbij brengt BT verschillende ‘best of breed’ componenten samen, waaronder de Intel® Responsive Retail Sensor, in-store analytics van RetailNext, software van SATO Global Solutions en RFID tags van NexGen.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u hier.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94