Nieuws

Erwin Smeltink aangesteld als country sales director van BT in de Benelux

(6 februari 2016)

Erwin komt van AT&T, waar hij afgelopen zeven jaar director of sales en country manager was

Erwin Smeltink appointed country sales director for BT in the BeneluxBT maakt vandaag de aanstelling bekend van Erwin Smeltink als country sales director van BT in de Benelux. Erwin komt van AT&T, waar hij afgelopen zeven jaar director of sales en country manager was. Zijn standplaats wordt Amsterdam, waarbij hij rapporteert aan Fabrice De Windt, CEO voor BT in de Benelux.

Erwin heeft een sterk track record in de ICT-industrie. Eerder werkte hij voor IBM en AT&T en vervulde daar een aantal senior rollen in customer care en sales. Erwin voltooide een master in Business Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

BT heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Benelux en biedt multinationals, grote private en publieke organisaties een uitgebreid portfolio netwerkgebaseerde IT-diensten, professional services en wholesale diensten.

BT beschikt over meer dan 6.700 kilometer aan glasvezelnetwerk in Nederland en 1.100 kilometer aan glasvezelinfrastructuur in België. Daarnaast beschikt BT in Nederland ook over drie datacenters en opereert vanuit kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94