Nieuws

BT krijgt beste algehele productbeoordeling in Gartner-rapport 'Critical Capabilities for Pan-European Network Services'

(10 april 2014)

BT werd beoordeeld op zeven kritieke punten en krijgt de waardering ‘uitstekend’ voor het volledige productaanbod

Slechts enkele weken nadat BT Global Services werd uitgeroepen tot Leider in Gartner’s Magic Quadrant voor Global Network Service Providers (NSP), kreeg het de beste algehele productbeoordeling in het Critical Capabilities-rapport van Gartner voor pan-Europese netwerkdiensten, d.d. 26 maart 2014.

Volgens Gartner “worden pan-Europese netwerkdiensten steeds belangrijker vanwege de toenemende globalisering van bedrijven, de groeiende trend naar sourcing van wereldwijde netwerken via verschillende regionale overeenkomsten en de nieuwe behoefte van zelfs uitsluitend nationale organisaties aan cloudoplossingen die buiten hun eigen land worden gehost.”

Het rapport beoordeelde twaalf aanbieders op basis van zeven kritieke punten: beheerde MPLS-VPN's, Ethernet-diensten, beheerde internet-VPN's en hybride WAN's, internettoegang, SIP trunking en TDM voice trunks, beheerde WAN-optimalisering en prestatiebeheer van toepassingen, beheerde LAN’s en WLAN’s.

Gartner adviseert gebruikers deze kritieke punten te hanteren als misschien wel de belangrijkste criteria bij aankoopbeslissingen.

Ook het totale productaanbod van BT wordt als 'uitstekend' beoordeeld. Voor deze beoordeling worden vier belangrijke gebieden in aanmerking genomen: strategie, ondersteuning, uitvoering en investering.

U kunt het rapport bekijken en downloaden via:

Corrado Sciolla“Ik ben erg trots dat onze netwerkoplossingen wederom toonaangevend zijn in de markt. Dit komt vlak nadat we zijn uitgeroepen tot Leider in Gartner’s Magic Quadrant-rapport voor Global Network Service Providers (NSP), van Neil Rickard en Robert F. Mason, maart 2014. We zien de combinatie van deze twee plaatsingen dan ook als een weerspiegeling van het wereldwijde succes van onze marktintroductiestrategie en de BT Connect-portfolio van intelligente netwerkdiensten. Ze getuigen ook van de verbeteringen en innovatie die we steeds in onze portfolio brengen, waaronder unified communications, op cloudcomputing gebaseerde oplossingen, beveiliging, WAN-optimalisering en -versnelling, en SIP trunking. Omdat we de beste keuze in de markt willen blijven, blijven we onze wereldwijde en lokale aanwezigheid uitbreiden zodat we kunnen zijn waar onze klanten ons nodig hebben, met BT medewerkers die hen ondersteunen. We blijven we ons inzetten om onze beloftes van flexibiliteit, betere service en integratie waar te maken. We bedanken onze klanten voor hun blijvende steun en samenwerking.”
- Corrado Sciolla, President Europe en Global Telecom Markets

 

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
E-mail: dennis.doodeman@bt.com