Nieuws

Nederlander Guus van Es gaat BT’s wereldwijde Security Consulting-team leiden

(30 mei 2016)

BT heeft de Nederlander Guus van Es recent benoemd tot general manager van Security Consulting, een wereldwijd team van 500 hoogopgeleide beveiligingsspecialisten

Dutch national Guus van Es to lead BT’s global Security Consulting practiceBT heeft de Nederlander Guus van Es recent benoemd tot general manager van Security Consulting, een wereldwijd team van 500 hoogopgeleide beveiligingsspecialisten.

Guus startte in 2003 als accountmanager bij BT en vervulde daarna diverse managementfuncties op het gebied van sales en contractmanagement. In 2012 werd hij lid van het managementteam van BT’s Benelux organisatie, verantwoordelijk voor marketing, product portfolio en duurzaamheid.

De benoeming van Guus bouwt voort op BT’s continue investering in zijn beveiligingsportfolio waarmee klanten worden geholpen om de immer toenemende cyberdreiging aan te pakken en op gebied van digitale transformatie het hoogst haalbare te bereiken ('the Digital Possible').

BT’s wereldwijde Security Consulting-team helpt klanten bedrijfskritische kwesties zoals cybersecurity, het beheer van governance, risk en compliance, databeveiliging, identiteits- en toegangsbeheer en infrastructuurbeveiliging aan te pakken.

Guus’ nieuwe team heeft onlangs Cyber Roadmap Consulting gelanceerd, een nieuwe dienst ontworpen om grote organisaties te helpen bij het in kaart brengen van hun cyberbeveiligingsrisico’s en het nemen van maatregelen om deze te verminderen.

De belangrijkste accreditaties van het team zijn: Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Certified Information Systems Auditor/ Certified Information Security Manager (CISA/CISM), ISO27001, ISO27002, ISO27005 en ITIL.

Guus bezit een internationale Master in Business Administration (MBA) van Nyenrode Business University, behaald in een gezamenlijk programma met Stellenbosch University in Zuid-Afrika en Kellogg Northwestern in de VS.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94