Nieuws

BT benoemt Rebecca Kilpatrick-Markovits tot Chief HR Officer voor Global Services

(13 september 2017)

De Nederlandse zal gaan rapporteren aan Bas Burger (ook Nederlands), die afgelopen juni benoemd werd tot CEO van Global Services

Rebecca Markovits

BT kondigt vandaag de benoeming aan van de Nederlandse Rebecca Kilpatrick-Markovits tot Chief HR Officer van de Global Services divisie. Haar standplaats wordt London, waar ze zal rapporteren aan Bas Burger (ook Nederlands). Bas werd afgelopen juni benoemd tot CEO van Global Services.

Rebecca heeft meer dan dertig jaar internationale HR ervaring. In 2008 startte ze bij BT als Hoofd HR voor de Benelux. Niet lang daarna werd ze benoemd tot Vice President HR voor Europa, het Midden-Oosten, Afrika (EMEA) en Latijns-Amerika. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het transformeren van recruitment en talentmanagement volgend op een aantal acquisities in de regio’s.

In haar nieuwe rol zal Rebecca zich richten op de transformatie van Global Services naar een meer digitale onderneming, in lijn met de veranderende behoeften van wereldwijde klanten, voortschrijdende digitalisering en de carrièreverwachtingen van talentvolle telecommunicatie- en IT-professionals.

Voordat Rebecca in dienst trad bij BT vervulde ze senior HR posities bij Celtel International, KPNQwest en VIANET.WORKS.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94