Nieuws

Sander Scholten wordt Sales Director van BT in de Benelux

(10 november 2015)

BT maakt vandaag de benoeming bekend van Sander Scholten als sales director van BT in de Benelux

Sander Scholten, Sales Director, BT BeneluxBT maakt vandaag de benoeming bekend van Sander Scholten als sales director van BT in de Benelux met ingang van 1 november jongstleden. Sander komt van HP, waar hij de afgelopen drie jaar als sales director verantwoordelijk was voor HP’s wereldwijde accounts waarvan het hoofdkantoor was gevestigd in de Benelux.

Na gewerkt te hebben bij de EU Business School in Den Haag, voegde Sander zich in 1988 bij IBM en vervolgde hij zijn ICT-carrière met senior posities in sales, business en algemeen management bij Compaq, PSINet, NetApp, service management softwarebedrijf Priox en daarna HP.

Sander is geen onbekende van BT. Tussen 2001 en 2005 was hij director van Benelux enterprise solutions & services bij BT’s professional services organisatie.

BT heeft meer dan twintig jaar ervaring in de Benelux en biedt multinationals, grote private en publieke organisaties een uitgebreid portfolio netwerkgebaseerde IT-diensten, professional services en wholesale diensten. BT beschikt over meer dan 5.700 kilometer aan glasvezelnetwerk in Nederland en 1.100 kilometer aan glasvezelinfrastructuur in België. Daarnaast beschikt BT in Nederland ook over drie datacenters en opereert vanuit kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.

Voor meer informatie

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
Mailto:dennis.doodeman@bt.com

Bronnen

Contacten