Nieuws

Tanuja Randery maakt overstap naar BT Global Services

(29 oktober 2013)

BT maakt vandaag de benoeming bekend van Tanuja Randery als president strategy & marketing van BT Global Services.

Tanuja Randery BT maakt vandaag de benoeming bekend van Tanuja Randery als president strategy & marketing van BT Global Services. Zij zal rapporteren aan Luis Alvarez, CEO BT Global Services.

In deze functie is zij verantwoordelijk voor de groei- en transformatieplannen van de divisie, voor BT Global Services van groot belang om de mogelijkheden in de snel veranderende wereldeconomie zo optimaal mogelijk te benutten.

Tanuja Randery komt van Colt Group, waar ze de afgelopen negen jaar werkzaam was. In haar meest recente rol was zij Chief Operating Officer van MarketPrizm, een wereldwijde aanbieder van marktdata en infrastructuur, door Colt overgenomen in 2011.

Hiervoor vervulde Tanuja Randery diverse senior functies bij Colt. Zo was zij managing director van de Global Business Division, UK/Ireland Major Enterprise Business en stuurde zij ook de Benelux-activiteiten aan als managing director van Colt Benelux. Ze startte bij Colt in 2004 als managing director strategy en transformation.

Voordat Tanuja Randery bij Colt in dienst trad, was zij vice president strategy bij EMC Corporation. Daarvoor zat ze bij McKinsey, waar ze zeven jaar werkte als consultant met specialisaties in high tech, sales en marketing.

Tanuja Randery is geboren in Calcutta, India, en behaalde haar MBA aan de Universiteit van Boston.

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman
Sr. PR & Corporate Relations Manager, BT Benelux & Nordics
Tel: +31 (0)88 212 51 94
dennis.doodeman@bt.com

Bronnen

Downloads

Tanuja Randery, president strategy & marketing, BT Global Services

JPG - 230 KB

Tanuja Randery, president strategy & marketing, BT Global Services