BT Alliance

BT Alliance

Partner worden

BT Alliance: Samen innoveren

Bij BT zijn we trots op ons ​​complete portfolio van wereldwijde, end-to-end diensten. Wij kunnen deze diensten aanbieden door samen te werken met bedrijven die gespecialiseerd zijn in de sectoren waarin bepaalde klanten actief zijn en door gebruik te maken van de kennis van lokale leveranciers.

Door wereldwijd samen te werken met de belangrijkste organisaties hebben we het juiste bereik op de juiste plekken. Hierdoor kunnen we onze klanten overal dezelfde uitgebreide set van kwaliteitsdiensten leveren.

Onze visie

Onze klant staat centraal in al onze activiteiten. Samenwerken staat daarbij hoog in het vaandel.

Onze missie is:

 • Om met behulp van onze partners de beste aanbieder van netwerkgebaseerde IT-diensten te zijn.
 • Om samen met onze partners in de wereldwijde behoeften van onze klanten en de bijbehorende sectoren te voorzien.
 • Om de beste ervaring aan partners te bieden.
 • Om via partnerschappen meerwaarde te creëren voor de eindgebruiker en zo duurzame en winstgevende groei te bewerkstelligen.
 • Om energieke en sterk presterende samenwerkingsverbanden te bouwen binnen BT Global Services en de BT partner community.

Voordelen van een partnerschap met BT

Partners van BT zijn verzekerd van prijswinnende producten in combinatie met de beste ondersteuning, voor de partner zelf en de klant.

Een partnerschap verhoogt:

 • Het productaanbod: door de wereldwijde, netwerkgebaseerde IT-diensten wordt het portfolio verbeterd en/of vergroot
 • Mogelijkheden: door de samenwerking kunnen meer ondernemingen worden voorzien in hun toenemende wereldwijde behoeften
 • Winst: doordat een bredere set van diensten wordt aangeboden

En het verlaagt:

 • Tijd die het kost om markten te bereiken: doordat diensten van BT overal al gebruikt worden
 • Risico: doordat de diensten zich wereldwijd bewezen hebben
 • Investeringen: door gebruik te maken van de investeringen die BT wereldwijd al gemaakt heeft

Wij zorgen voor alle instrumenten en middelen die nodig zijn om uw bedrijf te laten groeien:

BT Alliance Extranet:Directe toegang tot alle tools, informatie en middelen die onze BT partners helpen om de diensten succesvol te verkopen.

BT Alliance Academy:Een formele opleiding en een erkend programma die partners leren om snel mogelijkheden te spotten, kansen goed te beoordelen en accuraat hierop te reageren.

BT Alliance Events:BT organiseert in verschillende regio’s evenementen waar onze partners kunnen netwerken en door BT-managers geïnformeerd worden over de nieuwste producten en strategieën.

Diensten en oplossingen

Wereldwijde, netwerkgebaseerde IT-diensten
BT biedt partners een modulaire aanpak om toegang te krijgen tot het portfolio van wereldwijde IT- en netwerkdiensten. Partners kiezen alleen de producten die geschikt zijn voor hun organisatie, in plaats van het hele BT-portfolio te moeten verkopen. Door de diensten van BT te combineren met hun eigen aanbod, kunnen partners meerwaarde aan hun klanten bieden.

BT IP Connect Global en PRO NNI
Wereldwijde, end-to-end-beheerde netwerkdiensten die gebruik maken van het 21st Century Network van BT dat toegang biedt en ondersteuning geeft in 173 landen.

BT IP Connect Global is een betrouwbaar, veilig en veerkrachtig wereldwijd netwerk, ontworpen als platform voor de meest geavanceerde IP-toepassingen.

Als u een aanbieder bent van IP-VPN diensten en de kantoren van uw klanten vallen buiten uw regio, dan wilt u hen een wereldwijd netwerk aanbieden tegen lage kosten. De BT Provider Reach Out Netwerk to Network Interface (PRO NNI) dienst verbindt uw regionale MPLS-netwerk met het wereldwijde IP Connect-netwerk van BT. Zo kunt u het wereldwijde VPN-netwerk aanbieden aan uw klanten zonder zelf te investeren in apparatuur, verbindingen, mensen of processen.

Met BT PRO NNI is het mogelijk om uw MPLS-VPN dienst wereldwijd uit te breiden en toegang te krijgen tot alle mogelijkheden en functies van de IP Connect Global dienst.

BT MobileXpress:
In de huidige, wereldwijde economie is externe toegang tot bedrijfsintranetten, klanten, netwerken van leveranciers en het openbare internet een vereiste. Met de BT MobileXpress dienst breiden organisaties hun capaciteit uit en kunnen gebruikers op afstand gemakkelijker, veilig en kosteneffectief toegang krijgen tot informatie. BT MobileXpress biedt een wereldwijde VPN-verbinding aan medewerkers, zakenpartners of klanten.

BT Alliance Partner Programma

De basis voor een partnerschap

Het Alliance Partner Programma van BT is het fundament van onze wereldwijde strategie. Door de verspreiding van BT’s netwerkgebaseerde IT-diensten wordt de aanwezigheid in de regio’s en marksegmenten van onze partners gestimuleerd. Het programma is zo ontworpen dat het meer mogelijkheden biedt om inkomsten te genereren en de relatie tussen de partners en BT te versterken.

Hoe ziet ons partnerprogramma eruit?

 • Drie vereenvoudigde niveaus die het voor de channel makkelijker maken om met ons te werken
 • Middelen en voordelen die de winst verhogen
 • Een beloningssysteem die de verschillende levels van een partnerschap bepalen
 • Opvallende BT Alliance logo’s die op elk niveau gebruikt mogen worden

Ons nieuwe programma maakt het gemakkelijk voor elke channel partner om het meest geschikte niveau voor hun bedrijf te bereiken door het verdienen van een aantal punten. Deze punten zijn gebaseerd op verschillende factoren, zoals marketingactiviteiten en trainingen. Op elk niveau worden verschillende voordelen aangeboden om de verkoopcijfers helpen te verhogen.