Digitaal bedrijf

Digitaal bedrijf

Digitale transformatie

Verbeterde zakelijke alertheid en innovatie via de overstap naar de cloud

Elk bedrijf heeft te maken met digitale verstoring, of het bedrijf zichzelf nu ziet als technologiebedrijf of niet. Nieuwkomers in verschillende markten maken gebruik van digitaal om nieuwe bedrijfsmodellen op te stellen. Bestaande concurrenten brengen nauwere klantrelaties tot stand op basis van gegevens. En ondertussen worden klanten steeds veeleisender, dankzij de nieuwe mogelijkheden die technologie hen biedt om de beste waar voor hun geld en de snelst reagerende klantenservice te vinden. Zowel oude als nieuwe bedrijven proberen maximale waarde te halen uit digitale transformatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat het reageren op de uitdaging van digitaal in uw branche geen eenmalige activiteit is. Het is juist het begin van een aanhoudend proces van vernieuwing en herformulering. Hoewel het duidelijk is dat digitaal nu een prioriteit in de directiekamer en voor velen een concurrentievereiste is, bevindt geen enkel bedrijf zich op hetzelfde punt en transformeren ze met verschillende tempo's.

Veel organisaties nemen nog steeds incrementele stappen, in plaats van een digitale strategie volledig te implementeren of in productie te hebben, terwijl ze de mogelijkheden en uitdagingen afwegen die gekoppeld zijn aan het leveren van hun digitale agenda. Afwegingen die te maken hebben met de huidige infrastructuur die moeite heeft om de snelle opkomst van digitale technologieën te ondersteunen, of het verzekeren dat deze veilig en beschermd, en klaar voor het nieuwe bedreigingslandschap is.

Dus, hoewel het duidelijk is dat digitale transformatie zorgt voor snelle veranderingen, vinden wij dat u de controle moet hebben over het tempo van deze veranderingen. Maar op welk punt van dit traject u zich ook bevindt, het is essentieel dat uw digitale strategie wordt ondersteund door de juiste technologie-omgeving en servicebenadering.

Centraal hierin moet een infrastructuur staan die is gebaseerd op een hybride benadering. Het gaat erom dat een brug wordt geboden van de oude wereld naar de nieuwe, de traditionele naar de digitale. Op deze manier kunt u de controle hebben over de snelheid van de ingebruikname en de veranderingen die digitaal veroorzaakt.

En fundamenteel voor het succes van digitaal ondernemen is het netwerk. Alleen het netwerk kan deze uiteenlopende services bijeenbrengen, en de prestaties en geweldige gebruikservaring leveren die de klanten eisen.

Over welke kenmerken moet deze infrastructuur dan beschikken om ervoor te zorgen dat u als digitaal bedrijf succes kunt behalen en groeien?

Flexibiliteit: om een digitaal bedrijf te kunnen zijn, moet u verbinding kunnen maken met verschillende services en verschillende partners, zonder het risico te lopen dat u vast zit aan één bepaalde provider.

Snelle reactie: dankzij internet en de cloud kunnen digitale bedrijven digitale toepassingen sneller op de markt brengen met een ongekende snelheid, kant-en-klaar met volledige compatibiliteit, klaar om te werken op alle platformen en apparaten in uren en dagen, en niet in maanden.

Innovatief: uw infrastructuur moet zich kunnen aanpassen en de implementatie van digitale technologieën kunnen ondersteunen.

Intelligent: om snel te kunnen reageren op nieuwe mogelijkheden, moet u kunnen beschikken over realtime gegevens over de werking van uw services.

Samenwerking: uw technologie-infrastructuur moet cloudgebaseerde samenwerkingsservices en -tools kunnen ondersteunen, zodat u nieuwe manieren kunt vinden om de productiviteit te vergroten en de kosten te verminderen.

Kosteneffectief: klanten moeten tevens toegang hebben tot flexibele commerciële modellen om sneller te kunnen reageren en meer controle over de kosten te kunnen hebben. Daarom bieden we een combinatie van 'pay-as-you-go'-prijsstelling en pre-pay kostenmodellen voor voorspelbaarheid, zodat u erop kunt vertrouwen dat de kosten nooit uit de hand lopen.

Veilig: ten slotte moet de infrastructuur veilig zijn om uw gegevens en uw merk te beschermen.

Hoe we kunnen helpen

We werken samen met onze klanten om een digitale strategie te ontwikkelen en een veilige infrastructuur samen te stellen die zijn geoptimaliseerd voor hun behoeften. Een persoonlijk aangepaste infrastructuur. Een infrastructuur die cloudservices benut in het belang van hun bedrijf zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging. Een infrastructuur die zich aanpast en die verandert overeenkomstig het tempo van hun eigen pad van digitale transformatie.

Dit kan u ook interesseren :