Digitale verstoring

Digitale verstoring.

Collaboration

Nu informatie aanvragen

Groei stimuleren door het voor werknemers wereldwijd eenvoudiger te maken om te communiceren en samen te werken - waar ze zich ook bevinden.

Wereldwijd onderzoek van BT en Cisco: Digitale verstoring op het werk

Ons wereldwijde onderzoek onder 758 IT-beleidsmakers in grote organisaties toont aan hoe groot het probleem van ‘digitale verstoring’ is op het werk. Het is duidelijk dat organisaties de communicatie en samenwerking moeten verbeteren om groei te stimuleren en concurrenten een stapje voor te blijven in een snel veranderende markt. Ze moeten samenwerking voor alle werknemers eenvoudiger maken - of ze nu op kantoor zijn, thuiswerken, bij de klant of onderweg.

Echter, verouderde communicatie-infrastructuren en beperkte investeringen in nieuwe technologie staan de introductie van nieuwe technologieën voor samenwerking die medewerkers willen gebruiken, in de weg. Met als resultaat dat medewerkers steeds vaker hun persoonlijke apparatuur meenemen naar het werk. Dit betekent een zeker risico voor grote organisaties wereldwijd - een digitale verstoring.

Het onderzoek toont aan dat de organisaties die cloudtechnologie werkelijk hebben uitgerold, hiervan hebben geprofiteerd met een gemiddelde verlaging van totale operationele kosten met 25 procent. Tegelijkertijd hebben ze gezien dat de tevredenheid van medewerkers, direct na de implementatie van cloudgebaseerde technologie voor samenwerking, met 30 procent is toegenomen. Belangrijk is dat een veel lager percentage IT-beleidsmakers beveiliging ziet als een barrière voor cloudgebaseerde samenwerking. Drie jaar geleden was dit nog 68 procent en nu slechts 52 procent.

Download het volledige rapport en lees meer over digitale verstoring op de werkplek.

Dit kan u ook interesseren :