Het Digitaal maximale

Het Digitaal maximale

Digitale transformatie

Nu informatie aanvragen

Bedrijfstransformatie in het digitale tijdperk

Digitale transformatie is een prioriteit voor bedrijven. Klanten en werknemers stellen steeds hogere eisen, ecosystemen evolueren en de bestaande regels van bedrijfseconomie en besluitvorming veranderen. Deze veranderingen ontsluiten nieuwe mogelijkheden door het transformeren van kosten, het verbeteren van de gebruikerservaring, het verbeteren van de operationele efficiëntie en het creëren van geheel nieuwe bedrijfsmodellen.

Bedrijfsleiders die een strategie voor digitale transformatie implementeren, zien zich voor nieuwe technologie-uitdagingen en keuzen geplaatst. Voor de migratie naar nieuwe platformen zoals de cloud, de ondersteuning van wereldwijde connectiviteit met inbegrip van mobiele platformen en een veilig beheer en analyse van de steeds toenemende hoeveelheid gegevens, zijn gerichte acties vereist.

Bij BT zien we digitale transformatie als een manier om mensen – klanten, bedrijven en werknemers – mogelijkheden te bieden om geweldige dingen te doen. Wij noemen dit het Digitaal maximale.

We ondersteunen onze klanten op drie belangrijke gebieden:

Digitale klant: voor meer diepgaande en rijkere interacties met hun eindklanten. Op basis van de wereldwijde cloudgebaseerde contactoplossingen van BT Contact die zijn geïntegreerd over verschillende contactmomenten voor een consistente eindgebruikerservaring.

Digitaal bedrijf: verbeterde zakelijke alertheid en innovatie via de overstap naar de cloud. Op basis van eersteklas Dynamische netwerkservices van BT Connect en de beste verbonden cloudprovider van BT Compute voor keuze, controle en flexibiliteit.

Digitale werknemer: een productieve en efficiënte bedrijfsomgeving maken door mogelijkheden te bieden voor naadloze samenwerking van werknemers binnen verschillende technologieën. Op basis van onze veilige en toegankelijke BT One samenwerkingsoplossingen voor verhoogde productiviteit en een snellere uitvoering van de bedrijfsprocessen.

Alle oplossingen worden ondersteund door hoogwaardige beveiliging en professionele expertise om u te helpen de belangrijkste activiteiten voor uw bedrijf te ontdekken en beschermen.

Onze klanten vertrouwen erop dat wij hen geïntegreerde en veilige netwerk- en IT-infrastructuurservices met hoge prestaties bieden. Onze portfoliostrategie, de Cloud of Clouds, schept krachtige nieuwe mogelijkheden door onze capaciteiten en expertise wereldwijd te combineren met die van onze toonaangevende partners in één cloud-ecosysteem. Dit brengt digitale initiatieven pas echt tot leven voor onze klanten.

Dankzij onze omvang en productportfolio kunnen wij de rol van leider en vertrouwde partner aannemen voor onze klanten en hen helpen in elk stadium van het pad van hun digitale transformatie.

Wat is uw ´digital possible´?

We weten dat de wereld verandert en in een hoog tempo verandert. Elke dag, ontdekken we dat we meer, en meer fantastische, dingen kunnen doen met de technologie die we hebben ontwikkeld. We noemen dit de Digital Possible, de verbazingwekkende mogelijkheden die digitaal biedt om niet alleen bedrijven te veranderen, maar ook community's, naties en de wereld in het algemeen. Wat is uw ´digital possible´?

Toon meer Toon minder

Dit kan u ook interesseren :