In de aanval: samenwerken in de strijd tegen digitale misdaad.

In de aanval: samenwerken in de strijd tegen digitale misdaad.

Cyber security

Nu informatie aanvragen

Sta nog eens stil bij de risico's van digitale beveiliging.

Als u criminele ondernemers wilt begrijpen, moet u met andere ogen kijken.

De grootste bedrijven ter wereld hebben te maken met een ongekende hoeveelheid en verscheidenheid aan digitale aanvallen door meedogenloze criminele ondernemers. Hoewel de meeste bedrijven zich meer dan ooit bewust zijn van de bedreiging, begrijpen ze niet wat de methoden en beweegredenen van de aanvallers zijn, hoe groot de bedreiging is en in feite hoe ze deze kunnen tegenhouden.

In dit gezamenlijke rapport van BT en KPMG, dat is gebaseerd op interviews met wereldwijde multinationals, gesprekken met onze klanten en bewijs uit activiteiten van beide organisaties, bieden we een recente kijk op het opkomende landschap en geven we onze aanbevelingen voor het stoppen van deze bedreigingen.

Het gevecht tegen digitale misdaad is niet bij voorbaat verloren, maar als bedrijven het succesvol willen opnemen tegen een vindingrijke, en vastbesloten vijand, dienen ze anders om te gaan met digitale beveiliging.

Digitale misdaad komt ongekend snel op, maar hoewel bedrijven weten dat risico's sterk toenemen, wordt dit bewustzijn niet omgezet in effectieve actie.

Download ons rapport door rechts het formulier in te vullen zodat uw bedrijf volledig is voorbereid om de toenemende bedreiging het hoofd te bieden.

Report Front Page

 

Dit kan u ook interesseren :