Afbeelding netwerk

InfoBrief van IDC over SD-WAN

Toekomstige netwerken

Nu informatie aanvragen

SD-WAN InfoBrief – een onderzoek van IDC

Waarom is SD-WAN belangrijk?

Lees de belangrijkste conclusies van het onderzoek van IDC - download de InfoBriefing van IDC over SD-WAN.

Door de transformerende invloed van digitale technologieën moeten bedrijven over de hele wereld sneller en flexibeler worden, niet alleen om succes te behalen maar zelfs om te overleven. Doordat ondernemingen steeds meer toepassingen naar de cloud overhevelen, wordt het moeilijk om met bestaande netwerken bij te blijven.

Software defined networking (SDN) en de bijbehorende netwerktechnologieën zijn essentiële onderdelen van de digitale revolutie waar het moderne zakelijke landschap door wordt getransformeerd. Ze maken het mogelijk om de flexibiliteit en kostenvoordelen van de cloud toe te passen op bedrijfsnetwerken. Bij Software Defined WAN (SD-WAN) worden SDN-technologieën toegepast op virtual private networks (VPN's), de bedrijfsnetwerken die aan de kern van elke grote organisatie liggen.

We boden IDC ondersteuning bij dit onafhankelijke onderzoek naar het marktlandschap van SD-WAN. IDC verrichte een wereldwijd onderzoek naar ruim 600 middelgrote en grote ondernemingen over de hele wereld (Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, India en Japan). Het onderzoek biedt een volledig beeld van de behoeften en prioriteiten van eindgebruikers op het gebied van SD-WAN, toegespitst op netwerkinfrastructuur en WAN-services geleverd door leveranciers, CSP's en MSP's.

De belangrijkste vragen waren onder meer:

  • Wat is de belangrijkste motivatie voor uw organisatie om SD-WAN te gebruiken?
  • Welke use cases voor SD-WAN zijn voor u het meest interessant?
  • Welke benadering van SD-WAN beantwoordt volgens u het best aan de vereisten van uw organisatie?
  • Welke kostenbesparingen verwacht u te bereiken met SD-WAN?
  • Prefereert uw organisatie een door een leverancier geleverde SD-WAN-oplossing, een door een leverancier geleverde, vanuit de cloud beheerde
  • SDN-WAN-service, of een door een CSP of MSP geleverde SD-WAN-service?
  • Welke professionele diensten heeft uw organisatie nodig om met succes SD-WAN te implementeren?.

Vul uw gegevens in op het formulier om de InfoBriefing van IDC over SD-WAN te downloaden. Hieronder staat een eenvoudige samenvatting van de belangrijkste conclusies van het onderzoek.

Over IDC

International Data Corporation (IDC) is de vooraanstaande wereldwijd opererende leverancier van marktinformatie, adviesdiensten en evenementen voor de markten voor informatietechnologie, telecommunicatie en consumententechnologie. IDC helpt IT-professionals, managers en investeerders op feiten gebaseerde beslissingen te maken over aankopen van technologie en hun bedrijfsstrategie. Ruim 1.100 IDC-analisten leveren mondiale, regionale en lokale expertise op het gebied van kansen en trends in de technologie en in de branche in meer dan 110 landen. IDC biedt al ruim 50 jaar strategische inzichten waarmee klanten hun bedrijfsdoelen kunnen bereiken. IDC is een dochteronderneming van IDG, wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologiegerelateerde media, onderzoek en evenementen. Meer informatie is beschikbaar op onze website: http://www.idc.com/.

Auteursrechtvermelding

Externe publicatie van information en gegevens van IDC — Voor iedere informatie van IDC die gebruikt wordt voor reclame, persberichten of promotiemateriaal is voorafgaande schriftelijke toestemming vereist van de betreffende IDC Vice President of Country Manager. Ieder dergelijk verzoek moet vergezeld gaan van een concept van het voorgestelde document. IDC behoudt zich het recht voor om goedkeuring van extern gebruik om welke reden dan ook te weigeren. Auteursrecht 2016 IDC. Ongeoorloofde vermenigvuldiging zonder schriftelijke toestemming is geheel verboden.

Dit kan u ook interesseren :