Uw geïntegreerde communicatie versnellen

De kunst van het verbinden is samenwerken in harmonie

De kunst van het verbinden is samenwerken in harmonie

Technologie ontwikkelt zich snel. Allerlei mogelijkheden doen zich voor. Maar welke zijn het belangrijkst voor uw bedrijf en hoe kunt u oude en nieuwe technologieën integreren voor optimale prestaties? Dat is de kunst van het verbinden.

Dit is de kunst van het verbinden.

01:45

Het gaat erom hoe het creatieve gebruik van technologie indrukwekkende zakelijke resultaten oplevert

Zie uzelf als een dirigent die alles samenbrengt

Dirigenten zijn technische experts. Ze weten precies welke bijdrage elk instrument in hun orkest kan leveren. Maar ze hebben ook een visie om dat orkest tot grote hoogten te brengen.

Wij hebben de technologie en oplossingen. We hebben het netwerk. En we hebben de kennis waarmee we u kunnen helpen om precies de juiste combinatie van toepassingen en infrastructuur samen te brengen, op een manier die zakelijk gezien zinvol is. Net zoals een dirigent. Zodat uw medewerkers effectiever kunnen samenwerken, waar ze zich ook bevinden en welk apparaat ze ook gebruiken.

Waarmee wij u kunnen helpen:

Bereid uw netwerk voor op geïntegreerde communicatie. We helpen u bij een transformatiestrategie om uw data te beheren en te beschermen naarmate u uw communicatietechnologie integreert en uw bestaande netwerk combineert met uw nieuwe platform. U bespaart kosten (en kunt deze beter voorspellen), maar verbetert ook uw concurrentiepositie. En dit alles terwijl uw data veilig blijven.

Zorg ervoor dat toepassingen optimaal kunnen worden gebruikt. We zorgen ervoor dat oplossingen voor samenwerking intuïtief zijn in gebruik. Ze zijn betrouwbaar en beschikbaar waar u zich ook bevindt en wanneer u ze ook maar nodig heeft. Zo weet u zeker dat uw medewerkers daadwerkelijk gebruikmaken van de juiste technologie en kunt u rendement op uw investering behalen.

Breng alles samen. We kunnen alles koppelen in één aanbieding, van CRM tot spraak en data. U omzeilt dus een complexe samenwerking met meerdere leveranciers en vereenvoudigt uw kosten.

Neem contact op en bekijk hoe u geld kunt besparen en ook uw leven kunt vereenvoudigen.

Haarscherpe videobeelden en gesynchroniseerde foto's

In de autobranche telt elke seconde. Fouten in de supply chain kosten geld en kunnen tot imagoschade leiden. Het is daarom logisch dat de Japanse leverancier Yazaki Corporation tijd wilde besparen op persoonlijke vergaderingen op de 421 locaties in 39 landen.

Het bedrijf koos voor ons wereldwijde IP Connect-netwerk, waarin eindpunten voor HD-video zijn samengevoegd, samen met gehoste en volledig beheerde diensten voor videobridges maar ook Engage Meeting Manager, de plannings- en automatiseringsoplossing. Medewerkers kunnen nu vergaderingen vanaf hun laptop plannen via een portal, terwijl de apparatuur automatisch wordt gestart. De oplossing werkt zo goed dat het bedrijf deze niet alleen gebruikt voor vergaderingen in Japan, maar ook voor internationale besprekingen. En de reiskosten zijn met 30% afgenomen.

Onze hoogste prioriteiten waren goede kwaliteit, stabiliteit en lage kosten. BT voldeed beter aan deze voorwaarden dan concurrenten... Iedereen is onder de indruk van het hoogwaardige beeld en geluid. BT heeft echt aan de verwachtingen voldaan.”
- Toshiya Serizawa, Yazaki Corporation