Exact

Exact: BT bouwt en beheert wereldwijd netwerk voor Exact

Nu informatie aanvragen

Snelgroeiend softwarebedrijf profiteert wereldwijd van uiterst beveiligde IT-infrastructuur

Veilige, schaalbare IT-infrastructuur

BT kondigde recent een nieuw contract aan voor het ontwerp, de bouw en het beheer van een volledig beveiligd netwerk voor Exact, een snelgroeiende aanbieder van cloud business software. Het vierjarige contract omvat een geïntegreerde IT-infrastructuur die Exact’s interne applicaties en services ondersteunt. Deze worden in 14 landen - verspreid over Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië - gebruikt door Exact’s 1.600 werknemers.

Onno Krap, CFO Exact

Met zijn wereldwijde schaal, portfoliostrategie en lokale expertise binnen de verschillende landen, is BT dé partner bij uitstek om onze internationale groei te ondersteunen en onze werknemers in hun dagelijkse werkzaamheden bij te staan.”
- Onno Krap, CFO Exact

Fast facts

  • Exact zocht een netwerkpartner die in staat is om een flexibele, end-to-end wereldwijde infrastructuur aan te bieden.
  • Het geoptimaliseerde wereldwijde BT netwerk staat ten dienste van 1,600 werknemers van Exact, verspreid over 14 landen
  • Met BT Cloud Connect wordt een hoogwaardige netwerkverbinding met Microsoft Azure mogelijk gemaakt
  • BT zal ook zorgen voor uitgebreide, cloudgebaseerde bescherming tegen cyberdreigingen en zal het vaste en draadloze netwerk binnen de kantoren van Exact overnemen en beheren.
  • Het netwerk zal de verwachte internationale groei van Exact ondersteunen en zal werknemers in hun dagelijkse werkzaamheden bijstaan.

Wereldwijde schaal

BT heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van globale IP-netwerken voor toonaangevende bedrijven en organisaties over de hele wereld. BT IP Connect Global is in 197 landen beschikbaar.

Connecting through the cloud

BT Cloud Connect voorziet in hoogwaardige connectiviteit met providers zoals Microsoft en Amazon. Cloud Connect points of presence bevinden zich bij belangrjike internet peering- en zakelijke centra in alle regio’s wereldwijd.

Security that matters

BT biedt een breed scala aan beveiligings- en risicobeheerdiensten aan via het BT Assure portfolio. BT zorgt bij Exact voor uitgebreide, cloudgebaseerde bescherming tegen cyberdreigingen, die tegengehouden worden voordat ze het netwerk bereiken.

Bronnen

Contacten

Exact case study

PDF-159 KB