CEVA Logistics

CEVA Logistics: Vlekkeloze datacenterverhuizing voor mondiale logistieke dienstverlener

Nu informatie aanvragen

BT ontzorgt CEVA Logistics bij kritische datacentermigratie

Een platform voor de toekomst

CEVA Logistics besloot zijn wereldwijd verspreide datacenters samen te voegen, maar moest daarvoor eerst wat huiswerk doen. Dat betekende onder meer verhuizing van de uitwijkvoorziening van een gehuurde faciliteit naar een beter beveiligde locatie van BT, beide in Nederland.

Garry May, Vice President Data Centre Management, zette in op een snelle, soepele transitie en riep daarvoor de professionele hulp van BT in. Het BT-team stelde een risico-arm migratieplan op en voerde dat vervolgens uit – vlekkeloos, in één weekend, zonder enige impact op de operationele processen. May kreeg zijn perfecte verhuizing en zijn bedrijf het platform dat het nodig heeft voor toekomstige uitbreiding.

CEVA LogisticsDe dienstverlening van BT is onmisbaar voor onze bedrijfsprocessen en van kritisch belang voor ons succes op de langere termijn. BT beweegt soepel mee met onze veranderende behoeften en doet nooit moeilijk als we soms iets buiten de afspraken om willen. Dat toont de kracht van ons partnership.”
- Garry May, Vice President, Data Centre Management, CEVA Logistics

De feiten op een rij

  • Datacenterconsolidatie vereist voor standaardisering van processen
  • Uitwijkvoorziening overgebracht naar vestiging van BT
  • Experts van BT Advise maakten risico-analyse en beheersplannen
  • Migratie in één weekend voltooid, zonder downtime
  • 10 hardwareracks verhuisd; 26TB data gerepliceerd en gesynchroniseerd
  • Lagere kosten en ruimte voor ondersteuning van toekomstige groei

Alle risico’s ingecalculeerd

Verhuizing van een datacenter zonder operationele verstoring vereist consciëntieuze planning. De netwerk- en datacenterspecialisten van BT Advise Compute helpen daarbij. BT neemt projectverantwoordelijkheid en werkt samen met klanten risico-analyses en beheersplannen uit.

Beste thuisbasis voor een IT-platform

Implementatie en beheer van een datacenter kan in de papieren lopen. En het legt beslag op mensen die elders misschien harder nodig zjn. BT Compute Telehousing levert uiterst efficiënte huisvesting binnen een veilige omgeving.

Multi-service oplossing

Naast datacenterservices levert BT CEVA Logistics een mondiaal netwerk dat 600 sites in Europa en Zuid-Amerika verbindt, plus diensten voor inkomende telefonie, security en internettoegang.

Allround logistieke winst

Verhoging van de operationele efficiency is bepalend voor succes in de ultra-concurrerende logistieke sector. Kijk hoe de IT-netwerkservices van BT bijdragen aan optimale asset-benutting en snellere, meer accurate bezorging. En aan beter zicht op de keten en superieure klantenservice.

Bronnen

Downloads